Line dance på jobbet

Vidste du godt, at du kan afholde et arrangement på jobbet med line dance? Det er årets oplagte mulighed for at have det godt sammen, og når man bringer dansen ind på arbejdspladsen, så bliver det hele bare langt bedre. Der behøver aldrig være langt fra tanke til handling, og sådan er det også, når det kommer til at danse. Det kan vise sig at være verdens bedste firmaarrangement, og hvis man griber den mulighed, er der ingen grund til ikke at begynde at glæde sig med det samme. Det er altid sjovere at gå på arbejde, når man har det godt sammen, og når man som chef er opmærksom på dette, så sikrer man sig de bedste betingelser for sine medarbejdere. Det er nemlig ikke ligegyldigt, hvordan medarbejderne har det, og man skal som minimum altid sørge for, at de har det godt. Når medarbejderne har det godt, så kører arbejdet langt bedre, og det vil i sidste ende betyde, at man får langt flere kroner i kassen. Det er der jo ikke nogen, der kan være kede af – uanset hvad de så end siger, for penge betyder meget for alle mennesker – og det er uanset, om man har mange eller få kroner i lommen og i banken. Når man har penge nok, kan man nemlig også købe det, man har brug for, og det kan man også til sine børn, hvis man har sådan nogle. Hvis man kigger forbi Kids Brand Store, så kan man undersøge de muligheder, der er her – og her får man i hvert fald meget for pengene. Det er også noget, mennesker kan lide, for når man får meget for pengene, så føler man som menneske, at man har lavet et godt køb, og så vil man gerne vende tilbage igen. Dem, der siger andet, siger i hvert fald ikke sandheden.

Men tilbage til emnet – og det er line dance. Til dit næste arrangement bør du bringe line dance på skemaet, og det er heller ikke noget, der behøver være en dyr fornøjelse for jeres arbejdsplads. I skal naturligvis have en instruktør, der kan vise jer, hvordan det hele skal foregå – men hvis I er heldige, er der allerede en potentiel instruktør blandt jeres medarbejdere, som kan hjælpe. Alle er vilde med at danse, og når det bringes ind på arbejdspladsen, så er det også, at miraklerne kan ske. Både mænd og kvinder kan være med, og selvom mænd ofte kan og vil være afskrækkede ved tanken, så skal man blot give dem lidt tid, for når alt kommer til alt, så vil de meget gerne danse. Det næste firmaarrangement med line dance kan allerede blive arrangeret i dag – og så er det ellers bare at glæde sig.

marinate