Linedance – en perfekt måde at ryste folk sammen på

Står du over for at skulle arrangere en firmaweekend, en polterabend eller bare en fest for din gamle klasse? – Hvorfor så ikke introducere linedance som et indslag ved eventen? Det behøver jo ikke udvikle sig til nøgen-stop-linedance, som det har været tilfældet på Roskilde Festival og sikkert bliver det igen, når den igen kommer i fuldt vigør efter corona-nedlukningen. Her bliver der danset linedance med splitternøgne deltagere.

Tværtimod er linedance normalt en rigtig god aktivitet til at ryste folk sammen med, fordi man foretager sig noget fysisk, men uden at der er tale om en pardans. Hvis folk ikke kender hinanden alt for godt og måske ikke ønsker at komme for tæt på hinanden, kan det være en super måde at skabe fælles stemning, men stadig holde lidt afstand. Og I beholder jo selvsagt tøjet på.

Linedance er en herlig aktivitet, fordi den er så fysisk, uden at man kommer for tæt på hinanden. Derfor er den også god at introducere til firmafester, hvor fælles aktivitet kan være godt, men hvor man ikke ønsker at få problemer efterfølgende, fordi folk har været for tætte med hinanden.

Du kan hyre en instruktør ind til din event, så I kan lære at danse linedance lidt mere professionelt, end hvis I selv skal stå for det hele. Men måske er der en blandt jer, der har et særligt musikøre eller erfaring med folkedans, som linedance jo udspringer af, og så kan vedkommende måske tage den rolle på sig.

Linedance har musikken, og det er en musikform, der gør de fleste glade. Nyd samværet sammen med andre og brug linedance som en god, fælles aktivitet, som I bliver glade for. Hvis nogen ikke bryder sig om at være med, så lad dem være fri, men I andre vil nyde det fælles samvær med denne utraditionelle aktivitet.

marinate