Ryst dine medarbejdere sammen med line dance

Af og til er der brug for en god gang fælles aktivitet i en virksomhed eller afdeling. Og i den kommende tid vil der blive endnu større behov for at blive rystet sammen igen. Efter en lang periode med hjemmearbejde og afstandsregler kan det blive nødvendigt at få kickstartet det sociale liv på arbejdspladsen.

Hvorfor ikke bruge line dance som nøglen til at få åbnet døren til det fælles, sociale samvær igen? Line dance er sjovt, aktivt og tilpas uhøjtideligt til, at alle kan være med. Det er fremragende som en fed øvelse i teambuilding og kan både gennemføres som et enkeltstående arrangement eller som indledningen til en firmaevent eller firmafest.

Du kan lave en aftale med en lokal line dance klub og få en instruktør til at komme ind i din virksomhed, eller I kan tage ned i klubben, hvor I kan entrere med instruktøren, som så kan undervise jer på stedet.

Måske er der brug for, at folk skal have lidt flot tøj på til lejligheden. Så kan de få elegante kjoler hos NA-KD, som har et hav af både smart hverdagstøj, selskabstøj og sporty tøj. Til line dance skal tøjet være let og sidde godt til kroppen, så man kan bevæge sig frit, for line dance er en dans, der kræver, at man kan flytte benene hurtigt – og selvfølgelig gerne i takt…

Social dancing

Ligesom man i disse tider kan komme til social dining, så er line dance en unik mulighed for, hvad man kunne kalde social dancing. Man danser ved line dance tæt sammen uden at danse i par, og det er både sjovt og livfuldt. Musikken dunker derudaf, og folk følger med, så godt de kan. Er man nybegynder, som mange vil være, hvis du vælger at bruge et line dance arrangement som en slags temabuilding, kan det være svært at finde takten og holde den sammen med alle de andre, men det er netop charmen ved det, at man så kan arbejde på at blive bedre.

Line dance er i øvrigt ingen gammel, historisk dans. Den har dog sit udspring i de gamle folkedanse, hvor folk dansede i rækker over for hinanden, men som begreb kom line dance først på plads i løbet af 1960’erne, hvor den blev udviklet til den rytmiske country- og western musik. I musicalen ‘Grease’, der også er filmatiseret, kan man se danse, der senere er udviklet til line dance, og som indgår i line dance undervisningen i dag.

God fornøjelse med et line dance arrangement i din virksomhed!

marinate