Dans linedance med familien

Linedancing er en rigtig god familieaktivitet, som alle kan deltage i. Efter et år hvor vi alle har siddet hver for sig eller begrænset sammen nogle stykker, så er der mange af os, som trænger til at komme ud og røre os. Der er måske også røget nogle ekstra kilo på sidebenene, som vi gerne vil smide, og hvis hjemmetræningen ikke virker effektivt nok, så er det jo skønt at komme ud og danse.

En fælles aktivitet

Uanset om du har prøvet linedance før eller ej, så vil vi opfordre dig til at melde dig på et hold og få en prøvetime. Du vil helt sikkert få rørt dig og få meget positiv energi ud af det. Du kan også melde dig sammen med din familie, for linedance er en aktivitet, som mange aldersgrupper kan få glæde af. Linedance er dejligt livsbekræftende, og det giver overskud i hverdagen. Så får du mere energi til de praktiske ting, såsom at tapetsere stuen med moderigtige tapeter fra Familietapeter.dk, eller måske er det børneværelserne eller soveværelset, der skal opfriskes med flot nyt tapet.

Start på en frisk i 2021

Det er oplagt at starte på en frisk her i 2021 med en ny hobby eller sportsaktivitet, og her er vores bud, at linedance er en herlig aktivitet. Det kræver heller ikke så meget udstyr, så du kan nemt komme i gang. Når først du har fået danseskoene på og er kommet i gang, så vil du blive grebet af stemningen og den humørfyldte musik, som frembringer smil og latter. Når man går til linedance så lærer man andre at kende og udvikler et socialt fællesskab omkring dansen. Det betyder meget for os mennesker, at vi har samvær med andre. Så hvad enten du medbringer din familie, eller du møder nye søde mennesker til linedance, så er det positivt og livsbekræftende, at I kan være fælles om dansen. Der findes klubber med linedance over hele landet, hvor man kan melde sig ind. Så får man en professionel instruktør og kommer på et hold sammen med andre, hvor man kan lære linedance. Man kan skifte hold alt efter, hvor erfaren man er. Så vores råd er at tage familien med til linedance og få jer en fælles aktivitet, som I sammen kan glæde jer over, og som styrker jeres sammenhold i familien.

marinate