Linedancing er fra Middelalderen

En linedanser er en artist. Mange steder i både Danmark og øvrige dele af Europa kan man prøve linedancing. At være linedanser er at være artist. En linedanser udfører en balancekunst, og det sker altid på en line, som er enten slap eller spændt. Allerede tilbage i den klassiske oldtid, blev linedansere omtalt. Mange steder ser man også, at de blev afbildet på vægmalerier. I middelalderen havde man mange omrejsende linedansere, og sådanne har imponeret rigtige mange tilskuere rundt omkring i Europa. En linedanser kan nemlig noget, ikke mange andre kan på tilsvarende vis, for de kan udvise kunststykker på en meget modig måde. Har man lyst til at kende til middelalderens historie, kan man blandt andet tage til Italien, hvor man i Pompeji kan finde nogle af de smukke vægmalerier. Så skal man selvfølgelig også have en god kuffert, hvis man ikke allerede har en, og det er anbefalelsesværdigt med en kabinekuffert, som er perfekt til flyveturen. En god kabinekuffert skal også være rummelig, så der er plads til det hele.

Oplev linedansere i Europa

Mange siger at det at rejse er at leve, men det at danse er helt bestemt også at leve. Rundt om i Europa kan man stadig opleve linedansere i levende live, og her kan man finde shows, som virkelig kan overraske de fleste – for linedansere er i særdeleshed modige. I Italien finder man shows hver eneste weekend, som man kan tage ud at nyde. Man kan selvfølgelig også opleve en hel masse andet, og man kan også købe ting og souvenirs med hjem, så derfor er det virkelig bedst at tage en god kabinekuffert med, så man har plads til det hele. Og så kan man jo ellers bare virkelig kigge frem mod den skønne ferie, der venter.

Italien er et fantastisk land, og man kan besøge et hav af spændende restauranter, hvor man kan nyde den gode, italienske mad. Der skal også være tid til at slappe af og få set alt det, som man gerne vil. Skulle man selv have mod på at prøve linedancing, så findes der også steder, hvor man kan få mulighed for det. Har man ikke modet til det, kan man selvfølgelig bare nøjes med at tage ud at se alle de shows, som man gerne vil.

God forberedelse og planlægning er nødvendig, og man kan den dag i dag heldigvis finde al den information på nettet, som man har brug for, så det bliver nemt at få orden på det hele. En god rejse til Italien behøver ikke at koste så mange penge, men har man sparet lidt op, så bliver det hele selvfølgelig bedre, og så er det bare at nyde turen.

marinate