Lyt til linedance musik mens du renoverer dit hjem

Vi danskere er gør det selv folk – vi elsker at snedkerere, tømre og forbedre vores køkken og bad på egen hånd. Ja, faktisk er det de fleste danskere med eget hjem, der på et eller andet tidspunkt har haft gang i et gør det selv projekt, og vi nyder det.

Når det er sagt, så har vi nogle gange brug for at blive sparket i en vis legemsdel for at komme i gang med et gør det selv projekt. Og når vi er i gang, skal der også lidt til at holde gejsten oppe. Må vi komme med et forslag: Lyt til en god gang hurtig linedance musik, mens du renoverer dit hjem – vi er sikre på, at det vil sætte fut i fejemøget, som sangeren John Mogensen sang, så du bliver hurtigere færdig.

Er du for eksempel i gang med et renoveringsprojekt i køkken eller bad, kan en god gang linedance musik holde arbejdsrytmen oppe. På webshopppen for gør det selv folk Rörfokus kan du finde reservedele til de forskellige installationer, som du renoverer. Rörfokus er desuden stedet, hvor du kan finde møbler til køkken og bad – alt fra spejlskabe over køkkenbordplader til toiletter og opbevaringsmøbler. Udforsk Rörfokus og se hvad du kan finde til gode, konkurrencedygtige priser.

Linedance har sin egen klang

Linedance er en fantastisk form for dans og musik, som udspringer af country og western musikken, men den har sin egen rytme og klang – linedance er genremæssigt et mix af god gammel country, irsk folkemusik og amerikansk folkelig musik fra det forrige århundredskifte. Rytmen er hurtig, musikken bastant og beatet så klart, at du med garanti vil føle dig inspireret til at tage fat, når du lytter til linedance musikken, mens du arbejder i huset.

Skulle du få lyst til selv at danse, er der masser af muligheder for at tage kursus eller møde ligesindede i de linedance klubber, der findes rundt omkring i hele landet. Så måske kan din lytten til linedance, mens du renoverer dit hus, føre dig ud på helt nye eventyr, hvis du selv kaster dig ud i dansen!

marinate