Smut i baren og fest efter linedancetræningen

Er du begyndt til linedance? Og har du udviklet en række venskaber med de andre på holdet? Så læs med i denne artikel, hvor vi ser nærmere på, hvordan du let og hurtigt kan komme tættere ind på livet af dine nye linedance-kammerater.

Tag på bar efter endt træning

En måde du for alvor kan styrke venskabet til dine kammerater på linedanceholdet på, er ved at tage på bar efter endt træning. De fleste større byer i Danmark er hjemsted for et væld af barer og restauranter, så der er naturligvis altid mulighed for at lægge vejen forbi en af disse. Du kan dog også overveje at lave din helt egen bar hjemme i privatboligen. Til formålet anbefaler vi du tjekker butikken Barshopen ud, som byder på et godt udvalg af udstyr til din bar. Du kan blandt andet købe champagnekølere, isspande og meget mere.

Husk at få hvilet godt ud inden næste træning

Det kan hurtigt blive festligt, når man vælger at tage på bar med sine venner. Ofte vil du dog opleve, at du allerede dagen efter igen skal forbi linedanceklubben for at træne. Så vi anbefaler naturligvis, at du får hvilet godt ud efter festlighederne i baren.

marinate